FallfruktGör din gräsmatta höstfin och fri från fallfrukt


Välj oss för att göra din gräsmatta höstfin genom att ta bort all fallfrukt (frukten som redan fallit till backen).


Vi erbjuder effektiv och noggrann tjänst för att rensa din trädgård från löv och frukt, skapa en prydlig och välkomnande utemiljö.


Med vårt dedikerade team garanterar vi att din gräsmatta ser snygg och välvårdad ut, redo för höstens/vårens kommande utmaningar.


Vad kostar det?


340 kr/h ink moms och RUT


Vi kan ge både pris per timme och ett fast pris om så önskas.

Minsta debitering vid pris per timme är 2 timmar, därefter per påbörjad halvtimme.

Tillkommer 100 kr i materialkostnad.

Observera att vi tillämpar en avgift om 395 kronor per uppdrag och dag för att täcka våra drivmedels- ,tull- och parkeringskostnader.

   Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

    
    
    
    
    
   Hello world

   Varför ska du välja våra tjänster?

   1. Hållbarhet och miljöhänsyn

    Genom att använda våra trädgårdstjänster väljer du hållbara metoder för trädfällning, stubbfräsning och buskrensning. Vi prioriterar att minimera påverkan på miljön och återanvänder avfall på ett ansvarsfullt sätt. Din medverkan stöder en grönare framtid och bidrar till bevarandet av vårt vackra naturliga arv.

   2. Trygghet och säkerhet

    Våra kunniga och erfarna trädgårdsexperter garanterar inte bara ett estetiskt tilltalande resultat utan också en säker miljö. Träd kan vara farliga att fälla om det inte görs professionellt. Vi ser till att ditt grönområde är tryggt för dig, dina grannar och framtida generationer genom att tillämpa bästa säkerhetspraxis.

   3. Bevarande av grönområden

    Genom att välja våra tjänster investerar du i bevarandet av grönska och biologisk mångfald. Vi främjar hälsan och skönheten hos dina grönområden samtidigt som vi bevarar livsmiljöer för fåglar, insekter och andra viktiga arter. Din beslut att anlita våra tjänster stöder hållbara trädgårdspraxis och hjälper till att bevara vår naturliga skönhet för kommande generationer.


   Gör saker ni tycker är roligare istället och låt oss göra jobbet.

   Vill ni ha hjälp i trädgården, på kontoret, i hemmet eller säkra upp er kunskap i Hjärt- och lungräddning?

   Då ska ni välja oss!


   Sonny Almstedt
   Grundare Boka Hjälp

   unsplash