Första Hjälpen

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!


Vi kommer alltid till er och håller utbildningen och ingen förkunskap krävs på våra utbildningar!


Vad kostar det?


Priser sätts beroende på hur vi skräddarsyr just eran utbildning och hur många ni är. Vi hjälper att verksamhetsanpassa er utbildning så den verkligen passar just er!


  Filmen är riggad med dold kamera. Räkneverket i rutan visar hur många som passerar innan någon går fram... Ska de behöva se ut såhär?

  Första Hjälpen


  Alla våra instruktörer är certifierade och utbildade och har månårig erfarenhet inom blåljusyrket och möter dessa typer av händelser nästintill dagligen.


  Vi bygger våra utbildningar på erfarenheter, fakta och massa praktisk övning. Hör av er till oss om ni vill skräddarsy något roligt och lärorikt till tex er konferens/kick off eller en ren utbildningsdag.


  Utbildningen innehåller:

  • L-ABC
  • Sjukdomslära (Hjärt-kärlsjukdomar, stroke, diabetes)
  • Akuta tillstånd (Astma, allergi, epilepsi)
  • Skador (Rygg/nackskador/fallolyckor, blödning, brännskador, förgiftning)

  Kursfakta

  • Upp till 16 deltagre per instruktör för bästa kvalitet
  • Tid: 1-3 timmar
  • Plats: I era lokaler
   
   
   
   
   
  Hello world

  Varför ska du gå en kurs i första hjälpen?


  1. Rädda liv
   Genom att gå en kurs i första hjälpen får du de färdigheter som behövs för att agera snabbt och effektivt vid nödsituationer. Att kunna utföra korrekt första hjälpen kan vara skillnaden mellan liv och död. Att ha denna kunskap innebär att du kan vara en hjälte och rädda livet på någon i din närhet.

  2. Minska rädsla och osäkerhet
   Att veta hur man ska agera i en nödsituation minskar rädsla och osäkerhet, både hos dig själv och hos andra. Om var och en har grundläggande kunskaper om första hjälpen skapas en tryggare miljö där människor känner sig mer självsäkra och redo att hjälpa varandra. Genom att investera i denna kunskap bidrar du till att skapa ett samhälle där människor kan känna sig tryggare och bättre rustade att hantera oväntade situationer.

  3. Samarbete och gemenskap
   Att vara utbildad i första hjälpen skapar en känsla av gemenskap och ansvar gentemot samhället. När du har kunskapen att hjälpa andra i nöd, blir du en viktig länk i kedjan av solidaritet och medkänsla. Att dela dessa färdigheter med andra stärker gemenskapen och ökar chanserna att fler människor kan överleva och återhämta sig från nödsituationer.