Om oss


Inga jobb är för små eller för stora.


Vår vision är att skapa en sundare och mer hållbar framtid genom att erbjuda högkvalitativa trädgårdstjänster, professionella konsultuppdrag och utbildningar inom sjukvård och brandsäkerhet.

Vi strävar efter att vara det pålitliga valet för företag, föreningar och privatpersoner som vill förbättra sina livskvaliteter och säkerhet samtidigt som vi bidrar till en mer hållbar miljö.

Med passion och expertis arbetar vi för att göra en verklig skillnad i samhället och i naturen.

Sonny Almstedt

Grundare Boka Hjälp i hem och trädgård AB

Du bokar.

Vi hjälper.

Vårt uppdrag


Vårt breda uppdrag är att erbjuda kvalitativa trädgårdstjänster, expertkonsultation och utbildningar inom sjukvård och brandsäkerhet till företag, föreningar och privatpersoner.

Vi strävar efter att inspirera, utbilda och hjälpa våra kunder som kanske inte kan, vill eller orkar utföra det som krävs.

Vi strävar också efter att främja hälsa och hållbarhet, och hjälpa företag att bygga starka varumärken.

Med engagemang och kompetens arbetar vi för positiva förändringar och långsiktiga resultat för våra kunder och samhället som helhet.

Vår resa


Vill börja med att hälsa dig välkommen till Boka Hjälp!


Jag som startat detta heter Sonny Almstedt och jag startade 2012 ett företag för att ha något att göra de dagar jag inte jobbar på brandkåren för att dryga ut den kommunala lönen lite. 

Första tanken/målet var att fälla något träd, fräsa någon stubbe eller hyra ut mig själv till andra företag (Jag har som alla brandmän svårt att sitta still..)

Under dessa år har förfrågningarna om andra saker som folk behöver hjälp med och då började idéerna eskalera och varför ska jag inte hjälpa till med allt det. 

Efter lång överläggning och erkännande skulle jag inte mäkta med allt själv så jag vände mig till mor då hon är fantastiskt duktig på allt som har med bl.a. ekonomi, struktur och mycket annat medan jag är mer allkonstnär och en do:er så slog vi våra kloka huvuden ihop och startade familjeföretag, det som idag är Boka hjälp i hem och trädgård i Mälardalen AB.

 


Bredden på bokahjälp.


Det lååånga företagsnamnet Boka Hjälp i hem och trädgård i Mälardalen AB är en beskrivande bild av bredden på våra uppdrag.

Våra breda uppdrag passar de mesta och flesta! Har vi inte tjänsten på hemsidan så tveka inte att fråga oss ändå! För vi har samlat ihop kanaler och samarbeten genom åren. Det spelar ingen roll om ni är företag, förening och privatperson, vi vill finnas där för alla! Till privatpersoner erbjuder vi möjligheten till ROT och RUT arbeten. 


Nu kanske du tänker, hur kan mor och son göra allt…? Vi kan mycket men där vi behöver tar vi in proffshjälp!

Till vår hjälp har vi bla brandkårsfamiljen (Ni ska bara veta hur mycket övrig hantverkarkompetens det finns på brandkåren) Så våra brandmän kan allt från måla hus, hålla utbildningar, flytta, flyttstäda, gräva dränering, skotta snö, fälla träd och MYCKET ANNAT! 


Så kan ju säga att det är som att hyra sin egna brandman.


Boka hjälp med oss! Slappna av och gör annat kul så gör vi jobbet som vi tycker är kul! 


Boka Hjälp

Ett allsidigt serviceföretag som växer i takt med uppdragen vi får.Varmt välkommen till Boka Hjälp-familjen!

Vi som förenklar din vardag och hjälper er

Lita på oss!

Låt oss göra jobbet!


Låt oss göra jobbet åt dig och frigör din tid för viktigare och roligare saker. Vi hanterar det med expertis och effektivitet så att du kan fokusera på ditt liv.