Våld i nära relationer

Våld i nära relationer


Våra instruktörer som föreläser och utbildar i våld i nära relationer har sedan år tillbaka arbetat nära kvinnor som blivit utsatta för våld och trauman och arbetar fortfarande nära ämnet.


Utbildningen innehåller:

 • Vad är våld (olika typer av våld)
 • Tecken att titta efter
 • Vad gör jag om någon jag känner är utsatt
 • Vart vänder man sig om man själv är utsatt


Kursfakta

 • Upp till 12 deltagre (kan föreläsas för fler deltagare om föreläsning önskas)
 • Tid: 1-2 timmar
 • Plats: I era lokaler


Vad kostar det?


Priser sätts beroende på hur vi skräddarsyr just eran utbildning och hur många ni är. Vi hjälper att verksamhetsanpassa er utbildning så den verkligen passar just er!


  Hello world

  Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

   
   
   
   
   
  Hello world

  Varför ska du lära dig mer om Våld i nära relationer?


  1. Skydda och stödja offer för våld
   Genom att gå en kurs i att hantera våld i nära relationer blir du bättre rustad att skydda och stödja personer som utsätts för våld. Din kunskap kan vara avgörande för att hjälpa offren att bryta det våldsamma mönstret och få den hjälp de behöver för att återhämta sig. Att agera som en trygg och medveten stöttepelare kan vara skillnaden mellan att offret fortsätter att lida i tysthet och att de får stöd för att lämna en farlig situation.

  2. Bryta tystnaden och stigmatiseringen
   Att utbilda sig i att hantera våld i nära relationer bidrar till att bryta tystnaden och minska stigmatiseringen kring ämnet. Genom att vara medveten om tecken på våld och veta hur man kan stödja offer kan du spela en aktiv roll i att skapa en öppnare och mer stödjande dialog kring detta allvarliga samhällsproblem.

  3. Förebygga och belysa samhällsproblem
   Genom att öka din kunskap om våld i nära relationer blir du en del av en förebyggande insats. Du kan aktivt bidra till att belysa och motverka detta samhällsproblem. Att vara välutbildad gör dig kapabel att agera som en röst för förändring och att skapa en säkrare miljö för dem som riskerar att utsättas för våld i sina nära relationer och familjer. Att investera i detta område av kunskap innebär att du tar ansvar för att skapa en tryggare och mer stöttande gemenskap för alla.

  4.  RÄDDA LIV
   Den viktigaste anledningen! Att tidigt lära sig se tecken och mönster på en vän eller kollega kan rädda liv. Dvs att uppmärksamma och fråga kan och då kunna vägleda eller guida berörd individ till hjälp
  unsplash