GräsklippningVi ger din gräsmatta en ny frisyr.


Välj vår prisvärda och bekväma tjänst för gräsklippning och njut av en välskött trädgård utan ansträngning.


Med rimliga priser och pålitliga tjänster tar vi hand om din gräsmatta regelbundet, så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något för dig.


Vårt dedikerade team av trädgårdsexperter erbjuder en professionell och noggrann gräsklippningstjänst som skapar ett snyggt och välskött utomhusutrymme.


Välj oss för att få en vacker trädgård utan stress och bekymmer, med överkomliga priser och bekväm service som prioriterar ditt välbefinnande.

Vad kostar det?


Privatpersoner kan använda RUT-avdrag på 50%.

Vi sköter allt med ansökan så ni kan bara luta er tillbaka och låta oss göra allt jobb!


Företag, begär offert


395 kr/h ink moms och efter RUT


Vi kan ge både pris per timme och ett fast pris om så önskas

Minsta debitering är 2 timmar, därefter per påbörjad halvtimme.

Observera att vi tillämpar en avgift om 395 kronor per uppdrag och dag för att täcka våra drivmedels- och parkeringskostnader.

   Kontakta oss för en gräsklippning/trimning!

    
    
    
    
    
   Hello world

   Varför ska du välja våra tjänster?

   1. Hållbarhet och miljöhänsyn

    Genom att använda våra trädgårdstjänster väljer du hållbara metoder för trädfällning, stubbfräsning och buskrensning. Vi prioriterar att minimera påverkan på miljön och återanvänder avfall på ett ansvarsfullt sätt. Din medverkan stöder en grönare framtid och bidrar till bevarandet av vårt vackra naturliga arv.

   2. Trygghet och säkerhet

    Våra kunniga och erfarna trädgårdsexperter garanterar inte bara ett estetiskt tilltalande resultat utan också en säker miljö. Träd kan vara farliga att fälla om det inte görs professionellt. Vi ser till att ditt grönområde är tryggt för dig, dina grannar och framtida generationer genom att tillämpa bästa säkerhetspraxis.

   3. Bevarande av grönområden

    Genom att välja våra tjänster investerar du i bevarandet av grönska och biologisk mångfald. Vi främjar hälsan och skönheten hos dina grönområden samtidigt som vi bevarar livsmiljöer för fåglar, insekter och andra viktiga arter. Din beslut att anlita våra tjänster stöder hållbara trädgårdspraxis och hjälper till att bevara vår naturliga skönhet för kommande generationer.


   Gör saker ni tycker är roligare istället och låt oss göra jobbet.

   Vill ni ha hjälp i trädgården, på kontoret, i hemmet eller säkra upp er kunskap i Hjärt- och lungräddning?

   Då ska ni välja oss!


   Sonny Almstedt
   Grundare Boka Hjälp