StubbfräsningNyttja hela din gräsmatta igen!


Välj vår stubbfräsningstjänst för en sömlös och effektiv process att ta bort envisa stubbar från din trädgård.

Med avancerad utrustning och erfaret team tar vi bort stubbarna på ett snabbt och säkert sätt, återställer din trädgård till ett jämnt och vackert tillstånd.

Vår fokuserade och professionella stubbfräsningstjänst är det perfekta valet för att skapa en jämn yta och förbättra estetiken i din utomhusmiljö.

Vad kostar det?


Privatpersoner kan använda RUT-avdrag på 50%.

Vi sköter allt med ansökan så ni kan bara luta er tillbaka och låta oss göra allt jobb!


(Företag, begär offert)


Prisexempel:


 • 1 stubbe (70 cm i diameter):
  Din faktura: 1250kr (1250kr i RUT)


 • 2 stubbar (70 cm i diameter):
  Din faktura: 1250kr+500kr (1250+500kr i RUT)


 • 3 stubbar (70 cm i diameter):
  Din faktura: 1250kr+500+500kr (1250+500+500 i RUT)

 • Stubbe efter trädfällning:
  Din faktura: 750 kr (750kr i RUT)


Tillkommer 100 kr i materialkostnad.

Observera att vi tillämpar en avgift om 395 kronor per uppdrag och dag för att täcka våra drivmedels- ,tull- och parkeringskostnader.

Hello world

Kontakta oss för en stubbfräsning!

 
 
 
 
 

Hur går det till att fräsa bort en stubbe?

Varför ska du välja våra tjänster?

 1. Hållbarhet och miljöhänsyn

  Genom att använda våra trädgårdstjänster väljer du hållbara metoder för trädfällning, stubbfräsning och buskrensning. Vi prioriterar att minimera påverkan på miljön och återanvänder avfall på ett ansvarsfullt sätt. Din medverkan stöder en grönare framtid och bidrar till bevarandet av vårt vackra naturliga arv.

 2. Trygghet och säkerhet

  Våra kunniga och erfarna trädgårdsexperter garanterar inte bara ett estetiskt tilltalande resultat utan också en säker miljö. Träd kan vara farliga att fälla om det inte görs professionellt. Vi ser till att ditt grönområde är tryggt för dig, dina grannar och framtida generationer genom att tillämpa bästa säkerhetspraxis.

 3. Bevarande av grönområden

  Genom att välja våra tjänster investerar du i bevarandet av grönska och biologisk mångfald. Vi främjar hälsan och skönheten hos dina grönområden samtidigt som vi bevarar livsmiljöer för fåglar, insekter och andra viktiga arter. Din beslut att anlita våra tjänster stöder hållbara trädgårdspraxis och hjälper till att bevara vår naturliga skönhet för kommande generationer.